Kemény idők

Ideológiáktól mentes gondolatok eszközökről, technikákról és minden másról azoknak, akik úgy érzik, hogy a szép jövő helyett kemény idők várnak ránk.

Közösségi média

Utolsó kommentek

Egy gondolat bánt engemet...

2013.04.17. 15:50 cereal killer

Gyorsbejegyzés következik, amiben nem állítok semmit, csupán két hírt teszek egymás mellé.

Valamikor 2009-ben olyan időket éltünk, hogy egy Magyarok Nyilai nevű terrorszervezet folyt a médiából éjjel-nappal, emlékszünk még? Aztán egy nap szó szerint bombaként robbant a hír, hogy robbantási gyakorlatot hajtott végre a szervezet és hű-meg-hó. Fél nap sem kellett hozzá, hogy kiderüljön, az akkori rendészeti miniszter által prezentált rendkívüli operatív módszerekkel felfedett eset egy évekkel korábbi diákcsíny volt, amit pár középiskolás csinált a Bonyhád melletti szántón. Mindenesetre pár tízezer nyárspolgár biztosan retteghetett egy jót.

mny.jpg

A másik hír pedig sokkal frissebb. Bostonban egy futóversenyen terroristák robbantásos merényletet hajtottak végre. Az amerikai sajtó tele volt a rendkívül sokkoló képpel, amint egy leszakadt lábú sérültet látnak el a helyszínen.

boston.jpg

Nos jelentem, hogy ezen úriember kísértetiesen hasonlít egy amerikai háborús veteránra, Nick Vogtra, aki Afganisztánban vesztette el a végtagjait egy támadás során még 2011-ben.

vogt.jpg

Nem állítok semmit. Ha nem fog frissülni a blog, akkor elvittek a feketepizsamások:)

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kemenyidok.blog.hu/api/trackback/id/tr225231503

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

twollah / bRoKEn hOPe, sUppLeX · http://freewaresoftwarenews.blogspot.com/ 2013.06.05. 20:03:34

"Ha nem fog frissülni a blog, akkor elvittek a feketepizsamások:)"

Elvittek...
süti beállítások módosítása